Biorezonans İle Çölyak Hastalığı

Biorezonans terapi uygulaması türlü hastalıkların yok edilmesinde ciddi umut vaat eden bir tedavi şekli olarak karşımız çıkar.

Çölyak hastalığı da bunlardan biridir. Hastanın yaşam kalitesini düşüren, bedensel anlamda performans düşüklüğüne neden olan, aynı zamanda karaciğer rahatsızlığı gibi ciddi sağlık sorunları yaratan bir hastalıktır.

Biorezonans terapi çölyak hastalığında kullanılıyor mu?

Çölyak hastalarında belli gıdaların içinde bulunan protein vücut tarafından aşırı reaksiyonla karşılanır. Bu gıdaların başında buğday, çavdar, diğer tahıl ürünleri gelmektedir. Bağırsaklarda oluşan reaksiyon sonucunda besin emiliminde aksamalar oluşur. Çünkü besin emilimini sağlayan villus adlı yapı zarar görür ve işlevini normal şekilde yapamaz. Sonuç olarak bağırsak zarar görür.

Çölyak hastalığının belirtileri oldukça fazladır. Önemli olan bu değişikliklere açık olmak ve fark edebilmektir. Çölyak hastalarında en sık görülen belirti özellikle çocuklarda kusma, ishal ve karın bölgesinde şişlikken yetişkinlerde kansızlık ve kemik zayıflığı olarak kendini gösterir.

Biorezonans terapi ile çölyak hastalığının tedavisinde hastaya özel bir test uygulanır. Bu özel test yöntemi sayesinde aşırı tepki veren bağışıklık sistemi hücrelerinin sahip olduğu elektromanyetik salınımı ölçülür. Tedavinin yönlendirildiği alan gluten proteinine aşırı tepki veren hücrelerdir. Tedavinin devam ettiği aşamada her seansta ölçüm yenilenir. Tedavi kişiye yönelik olduğundan ölçümlerin de değişkenlik göstermesi olağandır. Ölçümler sayesinde tedavinin seyri de kontol altında tutulmuş olur. Biorezonans terapi ile çölyak hastalığının tedavisinde seans sayısı yapılan ölçümlerin doğruluğuna ve hastanın etkin katılımına bağlıdır. Bununla birlikte seans sayısı hakkında bir yuvarlama yapılması gerekirse 6 – 16 seans demek mümkündür. Tedavinin devam ettiği süre boyunca hasta içinde gluten bulunan bütün besin maddelerinden uzak tutulur.

Biorezonans ile çölyak hastalığı tedavisinin bitiminde hasta artık  – normal insanlar kadar kontrolsüz olmasa da – gluten proteini içeren yiyecekleri tüketebilir duruma gelirler.

Not: Çölyak hastalığı genetik kökenli bir hastalıktır. Bu nedenle tedavi başarıyla sonuçlanmış olsa bile hasta üçer aylık periyotlarda mutlaka kontrol edilmeli ve her alanda gereken  önlemler alınmalıdır.

Detaylı bilgi için 0216 223 00 43 noolu telefondan bizi aratyabilirsiniz.

Scroll to Top